
Grillet torskeryg på urtebund med dild topping og safransauce
85 kr.
Skindstegt sandart på smørdampet spinat og spidskål, sprøde chips og hvidvinssauce
95 kr.
Laks og urter indbagt i butterdej ,serveret med rejer og porrecreme
95 kr.
Carpaccio af okse med parmesanflager, rucolasalat og trøffelolie
95 kr.
Rimmet laks med dildmayo og rugbrødschips
85 kr.
Tarteletter med høns i asparges.
75 kr.
Varmrøget laks på bund af spæde salater, hertil sprøde sesamkiks
95 kr.
~ Alle forretter serveres med lunt friskbagt brød ~
Rosastegt kalv på grøntsager vendt med oliven.
Hertil ærtetimbale, små stegte kartofler samt portvinssauce.
165 kr.
Helstegt oksefilet med langtidsbagte tomater, ristede svampe og råmarinerede bønner.
Hertil serveres små stegte kartofler og sauce bordelaise.
165 kr.
Langtidsstegt svinemørbrad svøbt i seranoskinke.
Hertil ovnbagte grøntsager toppet med rødløg, pommes verte og mild dijonsauce.
155 kr.
Perlehønebryst med svampefyld, timianstegte grøntsager og ærtetimbale.
Hertil serveres persille kartofler og tomatiseret sauce.
155 kr.
Helstegt oksemørbrad med timianstegte grøntsager og svampe
Hertil serveres grillet majs og små stegte kartofler med krydderurter samt mild pebersauce
(+20 pr. kuvert ved køb af festpakker)
185 kr.
Kalvespidsbryst med rødvinsglacerede champignon og perleløg samt bønner med sprød bacon.
Hertil serveres pommes rissollées og sauce bourguignonne.
155 kr.
Kalvesteg stegt som vildt med surt og sødt, dampede grøntsager, waldorffsalat,
små stegte kartofler samt flødevildtsauce.
165 kr.
~ Alle hovedretter er med andensgangsservering ~
Tårn af nougatis i nøddefragilité serveret med fintskåret frugt
85 kr.
Rabarbertrifli med creme og sprød crumble
85 kr.
Blød chokoladebrownie med vaniljeis og mangopuré
85 kr.
Nøddekurv med is og råmarinerede bær
85 kr.
Pandekager med vaniljeis, chokoladesauce og ristede nødder
85 kr.
Jordbær-gazpacho med is, chokolade og mandler
85 kr.
Klar suppe med urter, samt kød og melboller.
65 kr.
Klassiske hot-dog’s “med det hele”.
75 kr.
Kylling-baconsalat med karrydressing og flute.
75 kr.
Kartoffel-porresuppe med sprød bacon.
75 kr.
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller.
75 kr.
To slags pålæg og lun leverpostej med bacon, champignon og friskbagt brød.
75 kr.
Tarteletter med høns i asparges
75 kr.
Biksemad med spejlæg, hertil rugbrød og rødbeder.
75 kr.
Flødelegeret karrysuppe med kylling, ris og porrer.
75 kr.