Menu

Menu 2017-09-17T23:03:48+00:00

Grillet hvid fisk på urtebund med dild topping og safransauce

75 kr.

Varm ærtesuppe med baconstegt torsk. Toppet med urtesalat

75 kr.

Laks og urter indbagt i butterdej ,serveret med rejer og porrecreme

75 kr.

Carpaccio af okse med parmesanflager, rucolasalat og trøffelolie

85 kr.

Rimmet laks med dildmayo og rugbrødschips

75 kr.

Tarteletter med høns i asparges.

65 kr.

Varmrøget laks på bund af spæde salater, hertil sprøde sesamkiks

75 kr.

~ Alle forretter serveres med lunt friskbagt brød ~

Rosastegt kalv på grøntsager vendt med oliven.
Hertil ærtetimbale, små stegte kartofler samt portvinssauce.

145 kr.

                  Helstegt oksefilet med langtidsbagte tomater, ristede svampe og råmarinerede bønner.
Hertil serveres små stegte kartofler og sauce bordelaise.

145 kr.

Langtidsstegt svinemørbrad svøbt i seranoskinke.
Hertil ovnbagte grøntsager toppet med rødløg, pommes verte og mild dijonsauce.

135 kr. 

Perlehønebryst med svampefyld, timianstegte grøntsager og ærtetimbale.
Hertil serveres persille kartofler og tomatiseret sauce.

135 kr.

    Braiseret oksesteg med bagte rodfrugter og spinattimbale.
Hertil serveres pommes macaire og persillesky.

135 kr.

Kalvespidsbryst med rødvinsglacerede champignon og perleløg samt bønner med sprød bacon.
Hertil serveres pommes rissollées og sauce bourguignonne.

135 kr.

Kalvesteg stegt som vildt med surt og sødt, dampede grøntsager, waldorffsalat,
små stegte kartofler samt flødevildtsauce.

145 kr.

~ Alle hovedretter er med andensgangsservering ~

Tårn af nougatis i nøddefragilité serveret med fintskåret frugt

75 kr.

Is-cocktail med råmarinerede frugter, flødeskum og chokoladesauce

75 kr.

Rabarbertrifli med creme og sprød crumble

65 kr.

Blød chokoladebrownie med vaniljeis og mangopuré

75 kr.

Nøddekurv med is og råmarinerede bær

75 kr.

Pandekager med vaniljeis, chokoladesauce og ristede nødder

65 kr.

Jordbær-gazpacho med is, chokolade og mandler

75 kr.

Klar suppe med urter, samt kød og melboller.

 55 kr.

Klassiske hot-dog’s “med det hele”.  

60 kr.

Kylling-baconsalat med karrydressing og flute.

 60 kr.

Kartoffel-porresuppe med sprød bacon.

  60 kr.

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

 60 kr.

To slags pålæg og lun leverpostej med bacon, champignon og friskbagt brød.

 70 kr.

Hjemmebagt pizza med mixed salat.

 65 kr.

Biksemad med spejlæg, hertil rugbrød og rødbeder.

 65 kr.

Flødelegeret karrysuppe med kylling, ris og porrer.

 60 kr.